Armband en ketting voor mannen

Steeds meer mannen vinden het fijn om een statement te maken binnen hun outfit. Dat mannen armbanden dragen is nog niet zo lang. Daarentegen is een ketting voor mannen al heel normaal. Ook op deze website merken we dat er regelmatig een ketting met een kruisje bijvoorbeeld wordt aangeschaft. In dit blog zetten we een paar van deze mooie sieraden op een rijtje. Wat vind ik nu een mooie armband en ketting voor mannen en jongens. In dit blog ga je er een paar zien.

Armbanden voor mannen

We beginnen met de armbanden voor mannen. Waarschijnlijk zie je het zelf ook in het straatbeeld of in de winkels. De armbanden zien er meestal stoer uit. Ze lijken wat op de festivalbandjes, maar dan verder doorontwikkeld. Vaak zijn ze gevlochten of ze bestaan uit meerdere delen. Een enkele armband zie je niet zo heel veel meer. De tofste winkel voor mannengadgets vind ik Trendhim. Het is een toffe winkel met een leuk verhaal.

Ik vind persoonlijk de brede armbanden niet zo mooi. Ze komen mij wat agressief over. De stalenarmbanden zijn niet zo mijn smaak. En dan kom ik dus bij de leren armbanden terecht. Die vind ik echt wat hebben. Zo is er de ‘lederen Roy armband in zwart en blauw‘ . Het is een wikkelarmband met twee kleuren en een handige kliksluiting. Trouwens, de kralen armbanden vind ik ook mooi. Bij sommigen lijkt het alsof je met bosbessen om je arm loopt. Deze mannenarmband wil ik wel krijgen als kerstcadeau.

Armbanden met christelijke symbolen

Vaak zijn mannen mensen van weinig woorden. Maar door hun daden willen ze laten zien wie en hoe ze zijn. Door een mannenarmband met een christelijk symbool te dragen, kun je stilzwijgend uitdragen waar je voor staat. En als het moment er is, kan je een mooi gesprek hebben naar aanleiding van het symbool op je armband.
Trendhim heeft verschillende simpele armbanden met een anker. Dat is een mooi symbool van vertrouwen, ook als je niet christelijk bent. Hier zie je een karmozijnrode kunstleren band. De anderen zijn in allerlei kleuren een variatie op de schoenveter.
Bij Etsy zie ik een heel mooi leren armband met een kruis dat er in is verwerkt. Dus het bungelt niet los, maar is geïntegreerd in de armband. Dit vind ik echt een mooie armband voor mannen. Hier is hij wat subtieler.

Ketting met christelijk symbool

ketting voor mannen met een kruisje

Op Etsy vond ik het winkeltje van Beguine. Ze schrijft op haar kettingen de tekens GJ/\ \/ wat staat voor ‘God is groter dan de highs en lows’ Het resulteerd in mooie kruisjes moet ik zeggen. Kijk hier is er een voor bijna 22 euro. En deze mannenketting geeft de tekst ‘ik kan alles, doordat God mij die kracht geeft’. Etsy is zo een leuke website met veel creatieve en handgemaakte (unieke!) kettingen voor mannen en vrouwen. Ik vind het kruisje van de foto hiernaast nog steeds erg mooi. Ik schreef er al eerder over in dit blog. Jammer van dat borsthaar trouwens, soort stoppelborsthaar. Wie weet geschoren met dit apparaat.

Ketting voor mannen en jongens zonder symbool

Bij Trendhim vinden we wel wat kettingen voor mannen en vrouwen met een christelijk symbool. Maar ook en paar hele mooie zonder christelijk symbool. Hele stoere houten kralenkettingen bijvoorbeeld. Maar de leren kettingen vind ik daar ook wel erg mooi. Simpel, eenvoudig en dus krachtig en stoer. Zoals iedere man en jongen wil zijn tenslotte.

Bij Trendhim zijn mooie spullen te vinden. Het gaat er niet alleen over sieraden, maar over alles wat de mannen aangaat. Vlinderstrikken, stropdassen, scheermessen, dasspelden en ook gave portemonees en zonnebrillen. Maar heb je nog een bol.com bon liggen, dan kijk je misschien liever even hier bij de armbanden en kettingen voor mannen.

Deel dit bericht via