Armband met kruisje voor mannen

Veel jonge mensen doen belijdenis op Palmpasen of op de paaszondag zelf. Het is een mooi moment om te getuigen van je geloof. Misschien ben jij nog op zoek naar een cadeautip voor deze belijdeniszondag? Denk eens aan deze armband met kruisje voor mannen. Volgens mij is het sieraad overigens ook prima geschikt voor vrouwen.

Zijwaarts kruis om je pols

De ketting met kruisje is redelijk bekend. Er zijn veel mannen die zo’n ketting om hebben hangen en we hebben er verschillende beschreven op dit blog voor belijdeniscadeaus. Hier kan je bijvoorbeeld lezen over een ketting met leren bandje en een houten kruis.
Een armband met kruisje is net weer wat anders. BIj deze armband wordt het kruisje zijwaarts gedragen. Dus je hebt er zelf ook steeds goed zichtop als je je armen over elkaar hebt geslagen bijvoorbeeld. Door het stoere koord wordt dit echt een armband voor mannen.

Verschillende kleuren en hangers mogelijk

Deze ketting van Carrie Clover is beschikbaar in allerlei kleuren. Op Etsy zie je alle mogelijkheden. Je kunt niet alleen de kleuren van de armband kiezen, maar ook het hangertje. Dus misschien wil je wel geen armband met een kruisje, dan kies je gewoon één van al die andere mogelijkheden. Voor €8.54 plus verzendkosten heb je de armband snel in huis. Kijk hier.

Doordat je de kaart die ook op de foto hierboven staat afgebeeld erbij krijgt krijgt het cadeau ook echt het karakter van een belijdenisgeschenk.

Andere armband met kruisje voor mannen

Sommige mensen zijn gek op Etsy, en anderen zijn er een beetje bang voor. Als je een lover bent, dan kun je hier ook een leuk armbandje vinden. Hoor je bij de mensen die liever naar een ‘echte winkel’ gaan dan verwijs ik je graag naar deze armbanden met kruisje:

Deel dit bericht via