Belijdenisgeschenk voor Pinksteren

Sommige jongeren zullen met Pasen al belijdenis hebben gedaan in een online kerkdienst. De volgende groep jongeren doet het tijdens het volgende christelijke feest. Als je nu besteld is je belijdenisgeschenk voor Pinksteren binnen. In dit blog wat gekke cadeaus en een paar serieuze.

Gekke belijdenisgeschenken

Als je origineel uit de hoek wilt komen met je belijdenisgeschenk, dan is dit misschien een leuk idee. Iedereen kent wel van die momenten dat je ergens heen moet fietsen, maar in ons landje regent het zo vaak. En dan kom je helemaal kletsnat aan en heb je de hele dag koude voeten. Met deze geweldige Kikkerland Regenhoes voor je schoenen heb je dat probleem helemaal niet. En wat dacht je ervan om dit te zien als een uitbouw van de wapenrusting Gods, zoals ik in dit blog heb beschreven?
Of wacht dacht je van dit geinige leeslampje. Dit mannetje loopt op batterijen en geeft net voldoende licht om een boek te kunnen lezen. Ook hier kan je natuurlijk weer een symbolische draai aangeven. Of deze vrouwelijke boekenlegger? Geurstokjes? Kaars met lavendellucht?

Als je met een paar mensen een gek belijdenisgeschenk wilt geven kan je ook eens denken aan een ticket voor bijvoorbeeld een voorstelling van Freek Vonk.

Belijdenisgeschenk voor Pinksteren

Misschien kunnen we ook wat cadeaus vinden die echt gefinetuned zijn op het idee van Pinksteren. Jan Mudde heeft bijvoorbeeld een mooi boekje geschreven over ‘op weg naar Pinksteren’. Je kunt het hier vinden. Derek Prince schrijft ook prachtige leerzame boekjes, beetje voor de studiebollen dus. Het is vaak ook fijn om van alle feestdagen wat gepaste muziek te hebben, wat dacht je van de cd Pinksteren van Gerald Troost?
Of wat dacht je van een wandtegeltje met de tekst ‘Als Pasen en Pinksteren op één dag vallen’. Als je dat aanvult met een persoonlijke boodschap, dan zou dat moment wel eens gekomen kunnen zijn.

Lastig om iets te kiezen?

Als je het lastig vind om te kiezen en je toch wilt dat je belijdenisgeschenk voor Pinksteren binnen is, dan zou je kunnen denken aan originele giftcards. Het probleem van het kiezen leg je dan lekker bij een ander neer. De Bijbenkorf heeft bijvoorgeeld een digitale giftcard die je voor heel veel dingen kan inzetten. De Hema heeft ze ook.

Lees de tips over boeken

Deel dit bericht via