Christelijke Ketting met kruisje

De christelijke ketting met kruisje is een veelgezocht cadeau voor jongeren, jongens en meiden. Vooral rond de traditionele belijdenismomenten zie ik de belangstelling voor de kruisjes toenemen. Ik zet er nog een paar op een rijtje. Uiteraard kan je ze ook vinden in de evangelische – of christelijke boekhandels. Ze zullen blij zijn als je daar eens naar binnen loopt.

Dit kruisje is stoer en robuust en het wordt verkocht voor jongens. Ik vind hem mooi en bijzonder vormgegeven. lang niet standaard en dus leuk en geschikt voor het maken van een statement. Je kan de ketting hier vinden.

Dit kruisje wordt verkocht als sleutelhanger. Dat is op zich ook een leuk belijdeniscadeau. Maar misschien is het ook leuk om de sleutels te verwijderen en zelf een mooie ketting of veter door het kruis heen te doen. Dan heb je een mooie christelijke ketting met kruisje voor jongens en meiden lijkt mij. Je kan het kruisje vinden bij Etsy.

En wat vind je van dit kruisje. Heel origineel in de beschrijving bij Etsy staat dit erbij: Religieuze antieke Franse verzilverde religieuze katholieke Kruis Crucifix met transparant steen. Bekijk het zelf.

Kijk ook eens bij mijn andere blogs over kettingen met kruisjes:

Deel dit bericht via