Een lamp voor mijn voet

Een geinig, praktisch en symbolisch cadeau is volgens mij het meest passend als belijdenisgeschenk. Niet te zwaar, niet te duur, wel bruikbaar. Vandaag een paar tips (tot 11 euro) in het kader van de bijbeltekst ‘Een lamp voor mijn voet, en een licht op mijn pad’.

Wandbord

Deze vind ik gaaf! Een wandbord met daarop de tekst ‘Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad’. Ik zou deze zeker ophangen, zou mooi staan in de wc of in het trapgat. Je vind hem hier (geen affiliatelink)

Opvouwbaar leeslampje

lampje passend als belijdenisgeschenk

De wens is dat jongeren die belijdenis hebben gedaan iedere dag in hun Bijbeltje blijven lezen. ‘s Morgens vroeg opstaan om de zogenaamde stille tijd te houden is voor velen wat teveel gevraagd. Na het tandenpoetsen in je bed even een kort stukje lezen is veel gemakkelijker. Dit opvouwbare leeslampje kan daar goed bij helpen. Dit leeslampje is zeer passend als belijdenisgeschenk omdat het op meerdere manieren te gebruiken is. En daar hou ik van. Je kan het lampje gerust gebruiken om lekker te lezen op de camping. Je zou het zelfs kunnen gebruiken als leeslampje op de piano of orgel.

Zaklampje op zonne-energie

geef een zaklamp cadeau bij belijdenis

Dit is nog eens een handig lampje. Het is klein, handzaam en nog duurzaam ook. Dit kleine lampje loopt op de zon! Des nachts zal de zon uw pad verlichten, snáchts dit lampje. Als de zon het even niet doet, dan kan je het lampje ook met de hand opwinden. Op de camping is dit echt een lamp voor je voet. Passend als belijdenisgeschenk toch? Alleen online te verkrijgen. Kijk ook eens bij deze.

Bijbelse meditaties

Als je goed zoekt op bol.com vind je daar zomaar wat interessante boeken met een mooi prijsje. Nu vind ik daar bijvoorbeeld het boekje ‘Uw woord is mijn lamp’ voor twee verschillende prijzen.

Boekenlegger

Dit kleine cadeau is altijd passend als belijdenisgeschenk: een boekenlegger. In verschillende boekwinkels kan je deze wel kopen. Online kan het bijvoorbeeld bij Hertog.
Je kan vast zelf nog veel meer van dit soort ideeën verzinnen. In de online shops voor belijdenisgeschenken zie je bijvoorbeeld ook kaarsen en sleutelhangers met deze tekst. Misschien kan je een cd vinden met daarop een mooie versie van het lied ‘Uw woord is een lamp voor mijn voet’.

Deel dit bericht via