Kerstcadeaus

In de krant stond vandaag dat het sinterklaasjournaal veel is gevolgd dit jaar. Maar dat de populariteit van het Sinterklaasfeest flink achterloopt op het kerstfeest. Ik vind sinterklaas echt niets aan, dus ik kan mij er van alles bij voorstellen. Toch is het geven van kerstcadeaus in christelijk nederland nog niet heel erg ingeburgerd. Komt vanzelf, kwestie van wennen. Al komt ieder kerstcadeau in het niet te staan als je bedenkt wat een cadeau God ons gegeven heeft in zijn zoon Jezus.

Kerstcadeaus die je kunt aantrekken

Even een kleine verzameling kerstcadeaus die je kunt aantrekken. Zo kun je bij Dimenno een mooie Bjorn Borg Pyamabroek kopen in de bekende rode kerstruit. Leuk voor op de camping. 🙂 Mannen maak je overigens ook snel blij met een shortama. Zo’n lange pyama vinden ze maar niets, zeker niet in de zomer. Maar wees je tiener of man echt van dienst met de Kledingbox voor de man van House of Einstein. Echt een pak van je hart als je dit geeft, want je vent loopt er nu iedere dag netjes bij. Hier schreven we eerder een blog over. Een foute kersttrui zullen we maar niet noemen. Deze rode stropdas natuurlijk wel, die maakt de kerstoutfit net af.

Muzikale kerstcadeaus

Een goede muzikantentas is nooit weg. Zeker niet voor drummers of gitaristen die steeds weer al hun spullen mee moeten slepen naar een optreden. Of een mooie hoofdtelefoon voor maar 18,80. Tenminste, als je er snel bij bent. Of dit Koraalboek voor organisten. Er staan allerlei romantische koraalbewerkingen voor kerst en de jaarwisseling in.

Kerst kerstcadeaus

Een echt kerstcadeau heeft te maken met kerst. Een kerstcd bijvoorbeeld. Of mooie kaarsen. Of misschien wil je op het nippertje nog even kerstverlichting kopen als kerstcadeau. Omdat er buiten nog zo’n mooi boompje staat waar ze in kunnen.

Boeken

Een mooi boek is nooit verkeerd als cadeau. Op deze website hebben we al verschillende boeken beschreven. Misschien is het boek Advent van Bonhoeffer wel iets. Of het boek ‘Kerstboodschap‘ van Tim Keller.

Maar met of zonder cadeaus met kerst. Geniet ervan! Zorg dat jezelf het beste cadeautje bent deze dagen. Geef al je tijd en aandacht aan de mensen om wie je geeft. En aan de mensen die het hard kunnen gebruiken.

Deel dit bericht via