Online belijdenisgeschenken kopen

Waarschijnlijk zul jij net als ik het liefste de plaatselijke ondernemers willen steunen door daar de cadeaus te kopen wie je wilt geven aan de jongeren die belijdenis gaan doen. Maar in deze Coronatijd is het ook goed om voorzichtig te zijn en alleen het hoognodige buiten de deur te doen. In dit blog wat links naar de blogs met daarin verschillende tips voor als je online belijdenisgeschenken kopen gaat.

Sieraden als belijdenisgeschenk

Ik zie dat er veel mensen zijn die zoeken naar sieraden voor mannen. En deze mensen komen dan op mijn website terecht. Dat is leuk. Als je praat over mannensieraden heb je het vooral over kettingen en armbanden. Daar kan je de volgende blogs over lezen op deze site:

Muziek en films als cadeau voor belijdenis

In deze corona tijd zitten we veel binnen of buiten in de tuin. Wat is er lekkerder dan heerlijk in de zon zitten met een glas water in je hand en lekkere muziek op je oren? Als jij alleen online belijdenisgeschenken kopen wilt kun je dus heel goed kiezen voor een cd of een cd bon. Als je daar blogs over wilt lezen kan je deze nemen:

Is de jongere een muzikant? Dan vind je dit blog waarschijnlijk handig.

Online belijdenisgeschenken kopen – boeken natuurlijk!

Boeken zijn uitermate geschikt om in een webshop te kopen. Je hoeft ze namelijk net te passen en er zijn vaak recensies genoeg te vinden om te beslissen of je een geschikte aankoop doet. In het echte leven moeten we de plaatselijke boekhandel steunen vind ik. Maar nu, tja, we komen er niet onderuit nu we online belijdenisgeschenken kopen moeten omdat we de deur niet uit mogen. Ik schreef veel blogs over boeken. Misschien kan je het beste starten bij de categorie ‘boeken’ dan kom je ze allemaal tegen. Maar onderstaande links gaan specifiek naar boeken voor jongens of meisjes.

Allerlei belijdeniscadeaus die je online kunt kopen

Laat ik nog een paar nieuwe tips geven voor belijdeniscadeaus die je online kunt kopen. Je kan natuurlijk bijna alles online kopen. In deze corontijd is een geinig cadeau ook best leuk. We kunnen wel wat lucht gebruiken, ook al blijft belijdenis doen natuurlijk een serieuze zaak.

Kruiden voor op balkon of in de tuin zijn een leuk idee voor jongeren die op kamers zijn bijvoorbeeld. Het heeft iets gezelligs als je je eigen kruiden ziet groeien in een klein potje.Je kunt er gemakkelijk een symboliek aanhangen waarschijnlijk.

Een selfiestick is een geinig cadeau waar je ook een vormende inhoud aan kunt geven. De selfiestick wordt gebruikt om de dagelijkse dingen vast te leggen en te delen via social media. Door de stick kan je de telefoon net wat verder van je af houden waardoor je meer van de omgeving op de foto kunt zetten. Het is dus een soort van een afstand naar jezelf kijken. Of jezelf in een context plaatsen. Het lukt je vast om hier iets moois bij te verzinnen.

Als we praten over geloof dan praten we ook vaak over het gezond houden van je geloof. Dat lukt door stille tijd te nemen, door te bidden met God en te lezen in de Bijbel, te praten met anderen over je geloof. Een goede wens op dit gebied zou je kunnen illusteren met een potje multivitamines bijvoorbeeld. Die zijn gemakkelijk online te kopen, dus op tijd in huis als belijdenisgeschenk.

Voor andere orginele en symbolischecadeaus verwijs ik je naar de categorie allerlei.

Deel dit bericht via