Tips voor christelijke cd’s

Wij luisteren thuis veel naar muziek. In de auto ook, maar daar zijn soms de kinderen de baas. En wordt het toch snel een luistercd. Van Superjuffie bijvoorbeeld, of mees Kees. Sinds Groot Nieuws Radio niet meer via de AM te luisteren is, kiezen we nu toch voor een cd. In dit blog wat tips voor christelijke cd’s. Die je kan weggeven als belijdenis cadeau of gewoon lekker voor je eigen verjaardag. Heb je goede aanvullingen, ze zijn welkom onderin dit bericht of op info@belijdenisgeschenk.nl

Cd’s van Sela

Waarschijnlijk zijn de cd’s van Sela wel de toppers op dit moment in christelijk nederland. Of niet? Ik vind de laatste cd ‘Thuis’ erg mooi. HIj is anders dan alle anderen. Het is een soort stille tijd cd geworden, die je goed kan draaien als je alleen in de auto zit. Of als je in alle rust aan het strijken bent bijvoorbeeld.

Cd van Joke Buis

Joke Buis zal onder de lezers van deze website ook populair zijn. Zij zingt combineert met haar liedjes oud en nieuw met elkaar. Veel oude nummers in nieuwe jassen, maar soms ook alleen een iets frissere jas.

  • Vertrouwd & Nieuw met hierop de liedjes die passen bij de nieuwe stijl van Joke Buis. Ze heeft oude inhouden gebruikt voor nieuwe liedjes.
  • Kerst bij Joke, oude liedjes opnieuw gebracht.
  • sing over me, is een cd met de vertellende liedjes die Joke zong in de band van Kees Kraaijenoord.

Cd’s van Matthijn Buwalda

In een lijst met tips voor christelijke cd’s kan Matthijn Buwalda niet ontbreken. In no time verovert hij het podium met zijn mooie levensliederen. Soms met een traan, met een kwinkslag, maar altijd puur en doorleefd.

Opwekkingcd’s

De cd’s van opwekking hoef ik natuurlijk niet te noemen als tip voor christelijke cd’s. De meeste mensen zullen de cd’s wel hebben ondertussen. Zo niet, dan kan je ze hier vinden.

Hillsong

Hillsong is een netwerk van kerken. Een belangrijk deel van hun gemeente zijn is dat muziek een grote rol speelt. God wordt ervaren in de liederen die gezongen worden. Verschillende nummers zijn ondertussen ook al opgenomen in Opwekking. Wie kent bij voorbeeld Lighthouse niet.

Hier zijn jullie gek op

Kan jij deze tips voor christelijke cd’s aanvullen?

Uiteraard zijn er nog veel meer mooie cd’s te vinden. Van welke cd ben jij helemaal weg? Noem hem in een reactie hieronder of mail hem (wat anoniemer) naar info@belijdenisgeschenk.nl Je bijdrage wordt gewaardeerd. Dan vul ik met jouw tips de lijst met christelijke cd’s aan.

Deel dit bericht via