Voor allen die belijdenis gaan doen met Pinksteren

Als ik de statistieken van deze website mag geloven dan denk ik zomaar dat er veel jonge mensen belijdenis gaan doen met Pinksteren. Want er is ineens aardig wat belangstelling voor allerlei cadeautips die ik hier geef. Mooi is dat.

Ik hoop dat jullie een hele fijne dienst hebben met mooie liederen die speciaal door jullie zijn uitgekozen. Als je na afloop nog goede tips hebt voor mijn verzameling liederen voor de belijdenisdienst, dan hoor ik het graag van je.

En natuurlijk wil ik ook graag mijn blog met ‘tips voor de belijdenisdienst ‘ updaten met jullie informatie. Stuur maar op, geef maar door als je wilt. Ik ben bijvoorbeeld heel benieuwd hoe het jullie gelukt is om de dienst een mooi persoonlijk tintje te geven. En was het een online dienst, of een hybride dienst?

Over belijdenisgeschenken gaan we het maar niet hebben. Want tenslotte zijn die maar bijzaak. Maar,… toch ben ik wel benieuwd of dat belijdeniscadeau van jou iets heel anders is dan hier op deze website ooit voorbijgekomen is. Nou ja, stuur ook maar weer door in een reactie op dit blog. Welkom. En alvast bedankt.

Ben jij een van de mensen die belijdenis gaan doen met Pinksteren? Dan wens ik je heel veel plezier deze dag. Ik hoop dat je een mooie belijdenisdienst kunt meemaken. Met bemoedigende en hoopvolle woorden. En wie weet ben ik wel de eerste: van harte gefeliciteerd met je belijdenis! Top dat je met God wilt leven. Fijn dat je weet dat Jezus ook voor jou de weg heeft vrijgemaakt naar de Vader. Stappen zetten in Gods koninkrijk, niet vanaf nu, maar nu nog bewuster en openbaar aangekondigd.

Boekenbon gekregen? Kijk eens hier.

Deel dit bericht via