Gein trappen, grace vinden

De titel van dit belijdenisgeschenk verklapt dat het gaat om een flitsend boek voor jongeren. Joshua Kotadiny heeft het boek geschreven. Als zoon van een pastor raakt hij de weg wat kwijt. Hij leeft veel op straat in de wijk Gein van Amsterdam. Allerlei ongein komt hij daar tegen. Terwijl zijn ouders evangeliseerden onder de verslaafden raakte Joshua juist in de greep van alcohol en drugs.

Echt en transparant verhaal

Het boek ‘Gein trappen, Grace vinden’ is een eerlijk en transparant verhaal. Het zal de jongeren van de kerk aanspreken omdat het gaat over het echte leven. Joshua is ook heel eerlijk over zijn leven en de terugvallen die hij ook na zijn bekering heeft gehad. Het boek gaat vooral over hoe God hem weer bereikte met zijn liefde en vergeving.
God grijpt hem in de kladden en nu staat Joshua weer in die wereld van jeugdbendes en gebruik. Om te getuigen van God.

Goed belijdenisgeschenk ‘Gein trappen, Grace vinden’

Ik vind dit boekje een heel goed belijdenisgeschenk. Want het geeft jongeren inzicht in het leven met en zonder God. Een verhaal waarin ze zich kunnen herkennen. Joshua is een stoere gozer zoals je op de foto’s kunt zien. Het boekje kost 12,50. Dus daar val je je geen bal aan, eventueel geef je het met meerdere mensen. Een mooi doorleefd belijdenisgeschenk als je het mij vraagt. Je kunt het hier kopen.

Lees hier over boeken met als onderwerp: het gebed.

Deel dit bericht via