Imperfect en toch Jezus volgen

Dit is een heerlijk, nuchter boek voor iedereen die verder wil komen in zijn leven met Jezus. Dit maakt het boek ook een geschikt cadeau voor jongeren die belijdenis doen.

Herkenbaar voor jongens dit belijdeniscadeau

Ik vind het boek zelf vooral geschikt voor jongens. Hoewel het boek ook meisjes wel zal aanspreken. Maar de schrijver Andreas Boppart brengt zijn eigen mannelijkheid op een mooie manier mee het boek in. De titel zet waarschijnlijk iedereen op scherp: Imperfect en toch Jezus volgen.

Jongens zullen zich herkennen in de strijd die Andreas af en toe voert. Hij is een voorbeeld in het kwetsbaar opstellen, transparant zijn en tegelijk voluit man zijn. Het gaat over woede, over schaamte en af en toe over gedachten over seks.

De schrijver schrijft nuchter en duidelijk en neemt ook zichzelf als voorwerp van spot. Dat maakt het geheel luchtig en tegelijk ook diep. En omdat hij om zichzelf lacht is het ook gemakkelijker om om jezelf te lachen als je weer eens de mist in gaat. Met verkeerde seksuele gedachten bijvoorbeeld.

Het boek ‘Imperfect en toch Jezus volgen’ kan je hier op de kop tikken.

Boppart is een enthousiast volgeling van Jezus en beschrijft zijn strijd maar ook zijn succesen in het leven met Jezus.

Andere boeken voor jongens

Er zijn nog veel meer boeken geschreven die speciaal geschikt zijn voor jongens. Waarin ze worden aangemoedigd om hun plek in het koninkrijk van God in te nemen als man naar Gods hart. Lees mijn blog over boeken voor mannen.

Deel dit bericht via