JC uitspraken van Jezus Christus in beeld

Wat geef je iemand cadeau voor zijn belijdenis als je inschat dat hij of zij niet van lezen houdt? En toch wil je met een inhoudelijk belijdeniscadeautje aankomen. Nou, dan is dit boek JC Uitspraken van Jezus Christus misschien de oplossing.

Indringend plaatjesboek over Jezus

Lang niet iedereen houdt van lezen. Daarom heeft de Vuurbaak in de lijn van het boek PS (die de psalmen in beeld brengt) een het boek JC gemaakt. Bekende mensen werkten mee aan het boek. Wilma Veen bijvoorbeeld en Gert-Jan Segers.
Maar plaatjeskijken zoals in dit mooie belijdenis cadeau is ook niet voor iedereen weggelegd. Dit boek staat vol mooie foto’s met daarbij uitspraken van Jezus.

150 uitspraken van Jezus

In het boek staan 150 uitspraken van Jezus. Dat zijn er heel wat. En bij die uitspraken zijn sprekende platen uitgezocht. De ene keer is het een foto, de andere keer een schilderij.

De makers hopen dat de lezers zo geïnspireerd worden en tot nieuwe inzichten komen tijdens het lezen van de Bijbel en het bekijken van de plaatjes.
Sommigen noemen het een koffietafelboek, maar eigenlijk is het daar te inhoudelijk voor. Een perfect belijdenis geschenk voor jongeren die niet vreselijk van lezen houden. Bekijk het hier.

Zoek je een boek specifiek voor jongens of meisjes?

Deel dit bericht via