Lichter door het leven – Max Lucado

Max Lucado ken je misschien van die mooie prentenboeken over Kruimeltje. Of het boek ‘Niemand is zoals jij‘ over de Nerflanders. Die boeken zijn geschikt voor kinderen. Maar net zo goed voor volwassenen. Iedereen kan er een wijze les uit leren. Vandaag aandacht voor een boek voor volwassenen van deze schrijver. Lichter door het leven, zo heet het. De titel alleen al maakt nieuwsgierig.

Max Lucado voor volwassenen

In dit blog kwam al even het boek Ik kies vandaag voorbij. Een prachtig boek dat zeker geschikt is om weg te geven als belijdenisgeschenk. Een ander boek voor volwassenen is het boek ‘Lichter door het leven’. Dit boek is geschreven aan de hand van Psalm 23. Dat is de lievelingspsalm van heel veel mensen, dus zullen de meeste jongeren ook blij zijn met dit cadeau bij hun belijdenisdienst. Het boek is net zo pastoraal en warm geschreven als de andere boeken van Max Lucado.
Hij bespreekt allerlei zaken die op onze rug kunnen liggen. Arrogantie, schuldgevoel, ontevredenheid, enzovoort. Het boek staat bij mij op de plank en ik heb het al vaker gelezen. Omdat je het soms even nodig hebt om te lezen. Op bol.com is deze korte review te lezen: Dit boek heeft mij op een heel humoristische manier geleerd om dingen los te laten. We zeulen vaak zoveel mee aan ballast maar er is Iemand die onze last al gedragen heeft.

Max lucado als belijdeniscadeau

ik ben gek op deze schrijver omdat hij humor heeft, mensen kennis en goed kan vertellen. Max heeft een positief godsbeeld en dat is heel prettig vind ik. Je kan het boek hier kopen. Even wat andere boeken van hem op een rijtje:

Deel dit bericht via