);
christelijk cadeau kopen

Christelijk cadeau

Wat maakt een cadeau nou een christelijk cadeau? Voor mij is een christelijk cadeau een geschenk waarin je je christelijke waarden en normen kan herkennen. Je levensovertuiging kan je erin kwijt en je herkent de levensovertuiging van de maker of schrijver van het cadeau. Dit betekent niet dat zo’n geschenk alleen gemaakt moet worden door een christen of dat er per se Bijbelteksten op moeten staan. Nee, het christelijke van het cadeau kan je er zelf prima in leggen.

Een christelijk cadeau legt de focus op God

Misschien kan je het inderdaad wel zo zeggen: een christelijk cadeau legt de focus op God. En het cadeau kan je vervolgens geven bij een verjaardag, belijdenis, doop, bruiloft of een overlijden. Al gebruik je bij het laatste niet het woord cadeau of geschenk waarschijnlijk. Misschien past het woord attentie dan beter.

Waar kan ik christelijke cadeaus vinden?

Sommige cadeaus zijn christelijk doordat ze geschreven of gemaakt zijn door christenen. Er staan duidelijke christelijke boodschappen in of de hele uitstraling is gewoon christelijk: visjes, kruizen, alpha en omega’s, bijbelteksten, etc.

Op deze website voor belijdenisgeschenken vind je allemaal tips voor christelijke cadeaus. Hier bijvoorbeeld een leuke pagina om te starten. En verder vind je ze natuurlijk in:

  • christelijke boekwinkels
  • evangelische boekwinkels
  • kleine ondernemingen van christenen (sieraden bijvoorbeeld)
  • online winkels als Etsy en bol.com (2x aff)

Blog over christelijke cadeaus

Kijk lekker rond op deze website over christelijke cadeaus. Ik merk dat er mensen zijn die via deze website boeken, sieraden en zelfs ‘zondagse kleren’ hebben aangeschaft. Dat kan ik zien doordat ik hier werk met affiliatelinks. Als iemand via zo’n link naar een webshop gaat en een product aanschaft krijg ik wat commissie. Iemand kocht iets bij de WEfashion bijvoorbeeld voor 167 euro en ik kreeg daar 15 euro voor. Hier leg ik dat verder uit.

Op dit blog heb ik mijn blogs en dus ook de tips voor belijdenisgeschenken ingedeeld in verschillende categorieën. Via de zijbalk kan je die gemakkelijk vinden. Omdat boeken toch één van de meest gegeven belijdenisgeschenken zijn, is dat misschien de juiste plek om te beginnen.

Deel dit bericht via