Wanneer is een boxershort met binnenbroek een goed idee?

Heb je een hekel aan de zogenaamde ballenknijpers, de strakke slips voor mannen? Ik draag ze altijd omdat ik het lekkerder vind zitten. Maar misschien heb jij er een hekel aan of vind je het spannend. NEt zoals veel mannen een strakke zwembroek eng vinden? Er is een alternatief! Wanneer is een boxershort met binnenbroek een goed idee? Als je strakheid nodig hebt, maar je het niet wilt laten zien.

Een goede onderbroek is belangrijk

Op deze website richt ik mij op belijdenis doen. Maar er zijn natuurlijk heel veel momenten waarop het belangrijk is dat je de juiste onderbroek aantrekt. Als je in de schijnwerpers staat, letterlijk en figuurlijk, kijken de mensen goed naar je. Het is beter dat je er dan goed uitziet. Een onderbroek zie je in principe niet zitten en dat is prima. Maar als je een slappe of wijde onderbroek aanhebt, dan zien de mensen in de zaal dat wel. En jij later ook op de foto’s die gemaakt worden. In het beste geval zie je een aftekening van ‘je zaakje’ in een onbewaakt ogenblik, maar in het slechtste geval de hele tijd. Een strakke goed zittende onderbroek is echt belangrijk. De boxershort met binnenbroek is een mooi alternatief voor als je liever geen slip aantrekt.

In deze situaties is een boxershort met binnenbroek een goed idee

Misschien vind je het in de kleedkamers of gewoon thuis niet prettig om in een strakke onderbroek gezien te worden. We hebben allemaal onze eigen schaamtes tenslotte. De oplossing in die gevallen kan een boxershort met binnenbroek zijn. Ze bestaan al een hele tijd, maar je moet ze net tegenkomen. Zo omschrijft McAlson het zelf op zijn website: The iconic McAlson boxer short includes an invisible but clever internal support system made of fine 100% cotton. Combining the smartness of an American boxer with the comfort of briefs.

Deze boxershort met binnenbroek is een goede oplossing:

  • Als je ‘s nachts liever geen pyama’s draagt.
  • Als je het fijn vind om er in je ondergoed ook netjes uit te zien.
  • Als je graag een strak gevoel hebt rond je zaakje maar je een slip net té vindt.
  • Als je een slip niet vindt passen bij je postuur.
  • Als je op vakantie bent en lekker vrij wilt bewegen voor het aankleden.
  • Als je van strakke ondergoed houdt maar rekening wilt houden met kinderen bijvoorbeeld.
  • Als je je onzeker voelt over de inhoud van de onderbroek (wat ongetwijfeld niet nodig is)

De boxershort met binnenbroek is niet altijd een oplossing

In veel situaties kan de boxershort met binnenbroek een goede oplossing zijn. Maar niet in alle situaties. Want als je bijvoorbeeld een skinny jeans aantrekt zal je in je broekspijp niet voldoende ruimte hebben voor de boxershort. De pijpjes zullen oprollen waardoor je rare ribbels gaat zien in je broekspijp. De broek zal je liezen in trekken met alle nare gevoelens van dien.
Onder een chino zal het wel goed gaan lijkt mij. Als je een pak aan trekt zal ik je aanraden om even goed te kijken of de pijpjes van je ondergoed niet zichtbaar zijn in de broek. Maar misschien gaat het ook gewoon goed. Even kijken dus.

Waar kan je deze boxershort met binnenbroek kopen? In heel veel winkels en zelfs via onze eigen webshop. Verder ook bij Schulte Herenmode,Bij Duetz, en Adam.

HIer lees je verder over deze boxershort met binnenbroek.

Deel dit bericht via