Jong pak

Op mijn bruiloft was het flink warm, echt tropisch warm. Je kunt begrijpen hoe ik mij voelde in mijn trouwpak. Niet fijn. Tegenwoordig is het een stuk gemakkelijker als je een jong pak voor mannen mag uitzoeken. Dunne, lichte pakken zijn hip. Maar we kunnen nu eenmaal niet allemaal zo’n linnen pak voor heren van Suitable betalen. Als je het goed uitzoekt en handig combineert, zijn er zelfs pakken met korte broeken, daar schreef ik ook een blog over.

Slim fit pak Cutler, jong pak voor mannen

jong pak voor belijdenis en trouwerijen

Ik vind dit pak een mooi jong pak voor mannen. Geschikt voor bruiloften en partijen en natuurlijk ook voor je belijdenisdienst. En daarna trek je hem aan naar je werk, tenminste als je op kantoor werkt.
Dit pak is ook een prima basis voor een trouwpak. Maar dan zul je hem wat moeten upgraden met een mooie bruidegomdas en een giletje. Je kan van kiezen voor een echt bruidegomskostuum, maar die zijn meestal niet bruikbaar in het echte leven. En dat is zonde van het geld en de ruimte in je kast. Die van mij ligt ook ergens op zolder te verstoffen.
Je schoonmoeder vindt waarschijnlijk dat je een echt bruigegomspak moet kopen. Maar daar hoef je niet naar te luisteren, zelfs niet als ze betaalt.
Je vind het pak hier.

Cool pak voor jonge mannen

Heb je meer lef en ben je op zoek naar een pak voor jonge mannen? Kijk eens hier in de story van ABOUTYOU. Inspiratie voor jong en elegante pakken. Gave combinatie van een modern pak met een sweater met capuchon en de volgende dag draag je hem met een overhemd of t-shirt.

In de doorklik vanuit die story zie je onder andere pakken van Jack & Jones. Hip en strak uitgesneden. Wat mij betreft heeft het model iets te dikke bovenbenen voor dit pak. Maar een pak moet gewoon ook goed zitten, vind ik. Gaaf om te zien dat ook een ruitje prima kan in een cool pak voor jonge mannen.
Check gelijk dat ondergoed even bij About You. Natuurlijk best cool om belijdenis te doen in een vet gaaf pak en dat alleen jij weet dat je een vette tijger op je billen hebt staan. Lees hier waarom goed ondergoed belangrijk is onder een pak.

Gaaf streepje, heel zomers en je eigen borduursel

Het pak in de foto bovenin dit blog is echt een gaaf jong pak voor mannen. Een echt zomerpak met een klein streepje. Het lijkt alsof het pak zo uit een film is weggelopen. Maar tegelijk is het hip en helemaal 2019. Het pak kan je hier bij de MANGO vinden. Het is een kort model, super slim-fit en toch niet strak. Strech katoen, dus het zit lekker, ook als je net iets teveel gegete hebt. En het gave is, je kan je eigen boorduursel toevoegen: een logo of initialen. Dat laatste breng ik heel positief en blij, maar waarom zou je het doen als je het pak koopt voor een bruiloft en belijdenisdienst.

Nog een strak pak voor mannen

Bij Only for men vond ik dit strakke pak voor jonge mannen. Gaaf zo met een coltrui in de winter. Maar in de zomer draag je er een t-shirt of overhemd onder. De naam is Drykorn P-Irving.

Het kostuum heeft een mooie tekening in de stof. Het jasje is kort en de broek niet te strak, maar strak genoeg voor jonge mannen. Een vlot pak. Je kan het hier vinden op de site van Only for men.

Bij deze winkel kan je overigens ook terecht voor Match & Mix pakken. Dat betekent dat je verschillende maten koopt voor je broek en colbert. Vooral voor korte mannen is dit erg prettig, weet ik uit ervaring.

Denk aan je ondergoed onder een pak

Jonge mannen, als je een pak koopt dat straks uitgesneden is. heb je goed ondergoed nodig. Vergeet dat niet en bezuinig er ook niet op. Je haalt je hele outfit onderuit als je bezuinigt op een stevige boxershort of slip. Want je begrijpt dat je bij een strakke broek geen los ondergoed kunt aantrekken.
Koop je ondergoed niet bij de MANGO, tenminste, als ik snel even kijk. Misschien wel voor onder een stevige spijkerbroek maar niet onder een pak. t Lijkt mij allemaal wat slapjes al zit de boxer in een mooi doosje. Kijk even in onze eigen shop voor strak ondergoed.

Lees ook het andere blog over pakken voor jonge mannen.

Deel dit bericht via