Nieuwe hippe pakken voor jonge mannen

De winkels hangen weer vol nieuwe hippe pakken voor jonge mannen. Dus als jij dit jaar nog belijdenis gaat doen en een nieuw pak wilt kopen, eat your heart uit in dit blog zou ik zeggen. Er komen verschillende pakken voorbij die echt geschikt zijn voor jongeren die bijvoorbeeld gaan solliciteren of belijdenis gaan doen.

Verschillende stijlen

De nieuwe hippe pakken voor jonge mannen hebben nu verschillende fits. De oubolligheid is echt wel van het kostuum af. Alle soorten fits die je bij normale herenkleding tegenkomt, kom je nu ook tegen bij de kostuums. Slim fit en regular bijvoorbeeld. Maar ook het hippe oversized kom je tegen. En nee, oversized betekent niet dat je een maat te groot koopt. Dat is niet hip, dat is gewoon slecht ingekocht. Maar je moet er wel net van houden. Zelf zie ik jonge mannen toch nog steeds het liefst in een strak maar goed zittend pak.

Nieuwe kleuren

Blauw en grijs zijn toch nog steeds de meest gangbare kleuren. Al kom je ook kleuren als mosterdgeel en allerlei soorten roze tegen. Nieuwe hippe pakken voor jonge mannen hebben nu soms ook ruitjes of strepen. Als jonge man wil je natuurlijk je pak effectief inkopen, dus niet voor eenmalig gebruik. Kies daarom een rustig pak, dat je bij meerdere gelegenheden aan kunt trekken.

Iets bijzonderder hippe jonge pakken?

Wil je echt een bijzonder pak kopen die niet veel mannen zullen dragen? Kijk eens bij Opposhuits. Daar kan je festival pakken kopen, bijvoorbeeld van krantenpappier. Maar ook bijzondere hippe pakken voor jonge mannen die je nog wel ‘in het echt’ aan kunt. Ik zag hier bijvoorbeeld een roze pak, hetzelfde model is ook te krijgen in een bijzonder kleurtje groen. Maar dat moet je wel net durven. Misschien voor een kerkdienst toch net ietsjes te.

Lees ook deze blogs:

Deel dit bericht via