Nieuwe hippe pakken voor jonge mannen

Vandaag kreeg ik de email van WEfashion met daarin een paar foto’s van nieuwe hippe pakken voor jonge mannen. Het beproefde kostuum ‘Dali’ heeft een upgrade gekregen. Nieuwe kleuren en nieuwe fits. Dus ben jij op zoek naar een pak voor jonge mannen, lees dan verder.

Verschillende stijlen

De nieuwe hippe pakken voor jonge mannen hebben nu verschillende fits, zoals de winkel dat zelf noemt. Als je onder pakken zoekt naar het merk Dali dan kun je zien dat er verschillende modellen zijn. De regular met is een redelijk normaal colbertje, de slim fitheeft een iets strakker jase en de skinny is gewoon echt getailleerd. Op deze pagina kun je de verschillen gemakkelijk naast elkaar zien. Leuk dat er nu voor alle jonge mannen uit de hippe pakken een goede te vinden is.

Nieuwe kleuren

De kleuren zijn interessant. Van redelijk normaal blauw en grijsgroen tot bijna goudkleurige pakken. Die goudkleurige noemt de WE zelf overigens Mosterdgeel. Je kunt hem hier bekijken. Bruinrood, ruitjes, alles lijkt te kunnen dit voorjaar.

En hoe vind je dat middelste pak dan? Gaaf toch? Lekker anders, dus echt een nieuw hip pak voor jonge mannen. Via de linkjes op de foto’s kan je zo door naar de betreffende pagina in de webshop.

Lees ook deze blogs:

Deel dit bericht via