Ondergoed onder een pak – waar moet je op letten

Als het over ondergoed voor mannen gaat wordt het vaak een beetje flauw. Flauwe grapjes over kinderbijslag bijvoorbeeld. Toch is het goed om goed op te letten voor je ondergoed onder een pak aantrekt.

Situaties die je wilt voorkomen

Als je een kostuum of een hip pak aantrekt is het de bedoeling dat je er netjes uitziet. Misschien heb je een belangrijke presentatie te geven. Of misschien ga je jezelf presteren in een sollicitatiegesprek. Of wie weet is het een van de mooiste dagen van je leven en ga je trouwen in een mooi trouwpak. Dan wil je deze situaties voorkomen:

  • Terwijl je in de schijnwerpers staat zien mensen door je ietwat doorzichtige overhemd heel duidelijk staan: Björn Borg.
  • Terwijl je staat de prestenteren maakt de schijnwerper de schaduwen op je lichaam groter. Dus ook je kruis staat in de schijnwerpers. Ai, daar is iemand er naar aan toe.
  • Terwijl je zit of loopt legt het publiek een wedje of het je telefoon, aansteker of je mannelijkheid is wat ze zien zitten.
  • Terwijl je in de schijnwerpers staat kruipt je boxershort omhoog. Dit geeft een onrustig effect in je lichaam maar ook voor de kijkers. Wat gebeurt er allemaal.
  • Lees in dit blog over een waar gebeurde situatie

Kies je ondergoed onder een pak op deze kenmerken

Ondergoed onder een pak moet voldoen aan deze kenmerken. Ze zijn:

  • strak, zodat je boeltje goed bij elkaar blijft;
  • netjes verstopt onder je broek, ze komen niet boven je riemband uit;
  • glad en zacht zodat er ook geen naden te zien zijn als je een slim fit pantalon aan hebt.
  • rustig van kleur zodat ze zeker weten niet door je broek heen schijnen, ook niet als je in de zon of in een schijnwerper staat.

Dit betekent dat je uitkomt op strakke boxershorts die goed aansluiten in de liezen en je ballen voldoende steun geeft. Op spannende momenten wil je niet afgeleid worden door plakkende onderdelen. Behalve strakke boxershorts kan je naturlijk ook slips aantrekken als ondergoed onder een pak. Eigenlijk is dat een betere oplossing. Die zijn altijd dragend, steunend en aansluitend. Tenminste, als je ze niet te goedkoop koopt.

Waar vind je voor mannen goed ondergoed onder een pak

Goed ondergoed kan je in de meeste winkels wel vinden. Ik heb zelf ondervonden dat de wat goedkopere boxershorts niet voldoende stevig zijn. Dus er is wel wat kwaliteit nodig als je een mannenboxer wilt gebruiken onder je kostuum.

Ik denk dat je hier kunt slagen:

Welk ondergoed is bij jou favoriet onder een pak?

Deel dit bericht via