Pak met korte broek

Ken je dat moment? Dat je ‘s avonds het journaal zit te kijken en het weerbericht een warme dag aankondigt. Terwijl je die dag toch echt gewoon naar kantoor moet. En misschien zelfs gasten moet ontvangen. Je kan niet op je slippers gaan en in je gewone korte broek. Soms kan ik jaloers zijn op vrouwen: waarom zijn kleren voor mannen vaak zo warm? Maar toen zag ik dit pak met korte broek. Voor de durfals.

Strepen pak met korte broek

net pak met korte broek

Dit is toch geweldig? Je kan niet zeggen dat dit niet gekleed is. Gaaf pak, rustige shirt of polo eronder. Die schoenen, dat mogen vast ook sneakers zijn. Gaaf he, hier kan je hem kopen.

Effen zomerpak voor mannen

net pak voor mannen belijdenis dienst

Ik verwacht dat we steeds vaker dit soort nette kleren voor mannen gaan zien. Zeker als het steeds warmer wordt in Nederland zullen we onze normen wat moeten aanpassen. En man, wat had ik graag zo’n pak met korte broek aangehad toen ik ging trouwen. Deze short suit vindt je hier bij Asos. En nog één.

Zomer kleren voor mannen

Als we allemaal vaker zulke pakken aan gaan doen, wordt het ook sneller opgenomen in dat wat we ‘normaal’ vinden. Dus schroom niet, en gaan met die banaan. Waarom zouden alleen mannen rond de evenaar deze kleren aan mogen? 
En als je niet per se in kostuum hoeft te verschijnen, tik dan een nette korte broek op kop.

Deel dit bericht via