Oei, ondergoed voor heren onder een pak

Sorry, hier sta ik dan, ik kan niet anders. Dat zou Luther gezegd hebben. Volgens sommigen zei hij het niet, maar staat het leuk in het verhaal. Maar ik heb nu even zo’n ervaring: hier zit ik nu en ik moet dit even delen met de jongens en mannen die dit blog lezen. (tips ze gelijk even!). Het gaat over ondergoed voor heren, je gaat zo lezen hoe perfect dit op een website over belijdenisgeschenken past. En als je op zoek bent naar ondergoed, dan klik je gelijk hier door. Zoek je een pak, kijk dan eens hier.

Ik zag hem echt

De spreker klom op het podium en ik keek naar hem. Iedereen keek naar hem. Ik zat redelijk vooraan. En ik zag hem echt. Die spreker, maar ook alles wat hij aan had. En sommige dingen zag ik bijna alsof hij niets aan had. Ben je er nog? Inderdaad, deze man had even niet goed nagedacht toen hij zijn kostuum over zijn ondergoed aan trok. Zijn mannelijkheid was echt te zien. Het was geen pen, het was zeker geen telefoon, want die had hij wel op de lesenaar gelegd.

Ik weet het natuurlijk niet helemaal zeker. De man sprak bijna een uur lang, maar ik heb hem niet gesproken. Dat zou ook wat raar zijn geweest: he, wat heb jij daar in je broek zitten?

Kies het juiste ondergoed heren

Onder een pak (en joggingbroek) trek je een stevige onderbroek voor heren aan. Een gladde strakke boxershort zonder naden, of een slip met zachte naden. Dat is wel zo veilig en prettig voor de toeschouwers. Ik stipte het onderwerp al een keer eerder aan in dit blog over ‘kies je kleding zorgvuldig voor de belijdenisdienst’.
Dit advies is niet omdat ik nu eenmaal zo geobserdeerd ben door onderbroeken. Maar op alle modeblogs kan je dit lezen. Het advies voor heren is strak ondergoed te kiezen onder een pakbroek.

Strak in pak tijdens de belijdenisdienst

De laatste belijdenisdienst die ik meemaakte zag ik het weer gebeuren. Heel feestlijk gaan de jongens voor het eerst in een kostuum naar de kerk. Geweldig om te zien! Strak in pak, dat is best eens leuk. Maar maak het af. Niet alleen strak in je pak, maar ook strak onder je pak. Draag een strakke boxer of een slip.

En ruim voor dat je belijdenis gaat doen ga je even proefzitten en proeflopen met je nieuwe onderbroek en kostuum. Ga voor de spiegel niet alleen stilstaan, maar loop ook een stukje zodat je kan zien of de broek netjes zit. Ga zeker ook even op een stoel zitten om te kijken hoe het er dan uit ziet. Niet omdat ik je preuts wil hebben, maar omdat ik je genante momenten wil besparen.

Je voelt je lekkerder in het juiste ondergoed

Als mannen genoeg aandacht aan hun ondergoed geven, zullen ze zich lekkerder voelen. Iedereen kent die mannen die op het schoolplein of bij de pinautomaat even die beweging met hun benen maken. Dan proberen ze de balzak los te trekken van hun benen. Klinkt wat platisch misschien, maar dat is wat mannen dan doen. Dit kan je voorkomen door het juiste ondergoed te dragen. Goed aansluitend in de liezen. Als jij je lekkerder voelt, gaat alles een stuk beter. Gedoe in je broek geeft gedoe in je hoofd. Zo belangrijk is dat voor mannen. Ze noemen het niet voor niets hun beste vriend.

Welk ondergoed is nu geschikt voor onder een pak? Je leest het hier.

Deel dit bericht via