Zomers pak voor jonge mannen

Ga jij binnenkort belijdenis doen? Dan wil je er natuurlijk feestelijk uitzien. Ga je casual of gaan jullie als groep in het net? Leuk om dat samen af te spreken. En tip: laat de mensen met de kleinste beurs de doorslag geven. In dit blog beschrijf ik een zomers pak voor jonge mannen.

Licht blauw

Als jij een donkere huidskleur hebt in de zomer of altijd, dan kun je vast de lichte kleuren goed dragen. Licht blauw is bijvoorbeeld een mooie kleur voor een zomers pak voor jonge mannen. Als je naar de grote foto boven dit blog kijkt heeft het pak iets ontwapenends, iets ondeugends en tegelijk straalt het jongheid uit. Dit pak is samengesteld uit een klasieke blazer met de naam The Light Blue spring suit, met een slim fit pantalon en een Super slim overhemd. De vette Asics sneakers maken het af. Het hele zomerse pak is te koop bij Jack & Jones voor nog net geen 270 euro. Het pak is ook in andere kleuren samen te stellen, maar dit is wel de jongste en zomerste kleur.

Zomerse stoffen

Veel kostuums zijn gemaakt van wol. Maar het zomerse pak voor jonge mannen is natuurlijk gemaakt van linnen of Garment-Dyed of Seersucker. Deze materialen zorgen ervoor dat het pak licht is. Seersucker zorgt er zelfs voor dat de lucht onder het pak gecirculeerd wordt. Dat klinkt best fijn tijdens zomerse dagen.

Normaal draag je een overhemd met lange mouwen onder een pak. Maar bij het zomerse pak voor jonge mannen mag je daar van afwijken. Een nette polo of een een t-shirt voldoen ook prima natuurlijk. Zeker als je jong bent, kan je pak dat echt goed hebben. Kies je toch voor een echt overhemd? Zorg dan dat het er één van linnen is. En draag een hemd om het eerste zweet op te vangen.

Hier bij de Bijenkorf is een mooi pak van het merk Reis. En hier een linnen pak van Hugo Boss.

Ondergoed onder het zomerse pak voor jonge mannen

Vergeet niet het juiste ondergoed te kopen voor onder je pak. Linnen is een soepele stof dus is het belangrijk om goed zittend ondergoed te dragen. Kies voor strak ondergoed, zoals ik hier ook beschrijf. Goed ondergoed voorkomt genante situaties en je voelt je tijdens het dragen van je pak confortabeler. Het is in een kostuum not done om je boxershort uit je liezen te trekken bijvoorbeeld. Kies voor een slip of een strakke boxershort. Ik merk dat de strakke slips van de Hema nog steeds razend populair zijn. Wil je iets meer sexy, kijk dan eens bij deze Tommy Hilfiger slips bij bol.com.

Deel dit bericht via