);
tips voor belijdenisgeschenken, tips voor de belijdenisdienst, belijdeniskleren voor jongens

Tips voor belijdenisgeschenken en de belijdenisdienst

Deze website geeft tips voor belijdenisgeschenken en belijdeniskleding voor jongens. Maar ook geef ik informatie over wat belijdenis doen precies is. En tips voor het vormgeven van de belijdenisdienst. Het zijn namelijk steeds vaker de jongeren zelf die de belijdenisdienst mogen vormgeven.

Belijdenisgeschenken kopen

Ieder voorjaar doen veel christelijke jongeren belijdenis van hun geloof. Daarmee zeggen ze dat ze actief willen leven met de God van de Bijbel. Het is gebruikelijk om jongeren tijdens een belijdenisdienst een cadeau te geven. Wat kan is nu een leuk cadeau? Deze website over belijdenisgeschenken geeft op die vraag een antwoord.

Deze website verzamelt christelijke cadeaus en christelijke boeken die geschikt zijn om te geven bij belijdenis, doop en andere christelijke feestelijke momenten.

Kleding voor mannen en jongens

Zo af en toe schrijf ik ook een blog over kleding voor mannen en jongens. Dit gaat dan meestal om nette kleding die ook geschikt is voor bijvoorbeeld een belijdenisdienst. Ik schrijf niet veel over vrouwenkleding omdat ik nu eenmaal zelf meer verstand heb van mannenkleding. Ook eventuele onzekerheden die mannen kunnen hebben kunnen voorbij komen in deze blogs.

Tips voor belijdenisgeschenken

In verschillende categorieën schrijf ik tips voor belijdenisgeschenken. In de hoop dat ze jou inspireren om net dat leuke cadeau te kopen. Het hoeft vaak niet duur te zijn. Het mooie van een belijdenisgeschenk is de diepte die je er met een begeleidend woord of kaartje aan toevoegd. Zeker als het een mooi boek is, of juist een simpel kaarsje.

Samenwerken met deze website voor christelijke cadeaus en christelijke boeken

Op deze website maak ik gebruik van affiliateprogramma’s via LinkPizza en het partnerprogramma van Bol.com. De banners komen via het programma van AWIN. Via deze linkjes kan je je zelf ook aanmelden bij deze programma’s. De producten in de webshop komen voornamelijk via Tradetracker. Je kan daar zelf ook starten als Affiliate natuurlijk. Start als affiliate.

Affiliate betekent op deze website dat er verschillende links zijn weggewerkt in de blogs over boeken en andere belijdeniscadeautips. Zodra je op zo’n linkje klikt komt er een kleine cookie in je computer te staan. Als je dan een aankoop doet op één van de websites waar ik naar toe heb gelinkt dan onthoudt die cookie dat je bij deze website vandaan komt. Over het aankoop bedrag krijg ik dan een hele kleine commissie. En voor jou wordt het product niet duurder. Lees ook hier.

Maak jij een belijdenisgeschenk?

Waar kan je een belijdenisgeschenk kopen? Op deze website zie je allemaal linkjes naar andere boekwinkels en bol.com. Daar kan je je belijdeniscadeaus aanschaffen.

Maak jij misschien zelf originele belijdeniscadeaus? Dan kunnen we misschien wel samenwerken. Ik schrijf graag over producten en ik vind het leuk om jouw product aan de man te brengen. Mail voor info naar info@belijdenisgeschenk.nl.

Deel dit bericht via