);
affiliate en samenwerken met christelijk blog cadeaus

Samenwerken en affiliate

Op deze website wil ik graag ruimte bieden aan christelijke ondernemers gericht op jongeren, ouders en kerken om hier de naamsbekendheid wat te vergroten via blogs of affiliate. Denk je dat ik jouw doelgroep kan bereiken, neem dan gerust contact op dan kijken we hoe we het voor elkaar gaan krijgen samen.

Affiliate

Op deze websites staan links naar en advertenties over producten. Achter die links komt een ‘affliate link’. Zodra je op zo’n link of advertentie klikt komt er een trackingcookie op jouw website. Hiermee kunnen de adverteerders en shops zien dat er iemand van mijn website naar hun website is gekomen. Als een bezoeker overgaat tot een aankoop binnen een bepaald aantal dagen ontvang ik een kleine commissie. Het product wordt er voor u niet duurder door.

De cookies zijn overigens geanonimiseerd, dit betekent dat uw bezoek niet te herleiden is tot uw persoon. Lees hier het privacybeleid.

Affiliate programma’s

Ik maak gebruik van Linkpizza. Een prettig programma dat ongestoord zijn werk doet. Ook interesse om te bloggen met Linkpizza? Dan kan je hier kijken hoe het werkt.
Daarnaast maak ik voor de advertenties gebruik van Awin.com en van het Partnerprogramma van bol.com. Wie koopt er nu niet bij Bol.com. Tot nu toe komen daar de meeste inkomsten vandaan.

Deze website heeft ook een poosje een affiliateshop gehad. Maar die heb ik verwijderd. Ik sta open voor een samenwerking met een christelijke ondernemer op het gebied van boeken of geschenken.

Nu verder lezen over belijdenisgeschenken? Lees hier blogs over boeken en hier over kleding. En hier lees je tips voor belijdenis doen.

Deel dit bericht via